Leten, Mitsui

Tiba awkward tulis food review dekat blog, or website. Aku sampai kesudah tak tahu adakah ini website ataupun blog!!!

Last year I ada pergi Leten, dekat Mitsui sebab teringin nak makan xiao long bao. Tempat ni halal, kalau tak percaya tengok ada kakak bertudung kat belakang tu. Disebabkan throwback ni terlalu lama, I akan review benda yang I ingat je.

Came here for the xiao long bao, tapi for some reason the salmon skin yang stuck in my head. Yang lain tu tak berapa ingat sangat. Mungkin sedap kot sebab I dont remember being angry at this restaurant.

Mesti korang macam, syaitannya perempuan ni, baik tak payah review.

Masih nak review sebab sumpah salted egg salmon skin dia sedap gila! Paling penting, dia punya chocolate xiao long bao sedap hanat.

Rasanya RM16 ringgit macam tu but its so worth it sebab sedap gila. Chocolate dia pun tak rasa macam murah.

I memang xiao long bao lover, kalau korang tahu mana yang best nanti bagitau k.

One thought on “Leten, Mitsui”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *